Çocuğunuz için mutlu ve başarılı, sizin için huzurlu bir gelecek.

Şimdi formu doldur, sınırlı kontenjan hayallere engel olmasın.

Bilgi Almak İstiyorum

Şimdi Formu Doldurun

Sınırlı kontenjan sınırsız hayallere engel olmasın, şimdi formu doldurun. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçeceğiz.

Öğrencilerimizin Kazandığı Okullar

Robert Kolej
İstanbul Alman Lisesi
Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi
Cağaloğlu Anadolu Lisesi
Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi
Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi
Saint Michel Fransız Lisesi
Evyap Fen Lisesi (Burslu)
Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi (Burslu)
Şişli Terakki Fen Lisesi (Burslu)

Velilerimiz Ne Dedi?

Anne baba olarak okul tercihinin ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Bu yüzden sizin için öğrenci velilerimize Biltes Koleji’ni sorduk.

Nasıl Biltes Öğrencisi Olunur?

1. Adım: Akademik Değerlendirme

Akademik değerlendirmenin ilk aşamasında, aday öğrenciler bir sınava tabii olurlar. Bu test çocukların akademik düzeylerini, öğrenme modellerini ve bilgi işleme yöntemlerini ölçmeyi amaçlar.

2. Adım: Tanıma Envanteri

Öğrencilerimizin yaşlarına ve düzeylerine göre tanıma envanterleri uygulanmaktadır. Böylece çocuklarımızı daha iyi anlıyor ve kendilerine özel eğitim stratejileri kurgulayabiliyoruz.

3. Adım: Aile Beklentileri ve Hedefleri

Biltes ailesi olarak, ebeveynlerimize de benzer yaklaşımlar sunarak öğrencilerimize daha yararlı olabileceğimizi düşünüyoruz. Bu nedenle, kayıt işlemi sırasında bizi ziyarete gelmiş ailelerle 30 ila 40 dakika boyunca sohbet ederiz.