Kategori Arşivleri: Duyuru & Haberler

Biltes Koleji Üstün Zekalılar Ve Yetenekliler Eğitimi

%100’e kadar burs oranlarıyla akademisyenlerin belirlediği kriterler doğrultusunda üstün zekâlı ve yetenekli öğrenciler alınacaktır. Sınıflar özel üst sınıf şeklinde oluşturulacak ve sınıf mevcudu sayısı en fazla 15 öğrenci ile sınırlandırılacaktır. Üstün zekâlı ve yetenekliler sınıflarına ilişkin programlar aşağıdaki şekilde ilerletilecektir; Üstün zekâlı ve yetenekliler için 4-12 yaşta en çok geliştirilmeye çalışılan üç beceri mevcuttur. Bunlar […]

Biltes Radio Power Türk Yayınına Katıldı

Biltes Koleji - Biltes Radio Power Türk Yayınına Katıldı

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte yayın yaptığımız Radio Biltes artık ulusal yayında. Power grubun uygulaması olan Powerapp’te Biltes Radio yerini aldı. 6. sınıf öğrencilerimizden Özge Alsancak ve Sevban Furuncuoğlu Power Türk’te yayınlanan ve kampüs radyolarını ağırlayan PopCorn programında sunucu Ahmet Portakal’ın konuğu oldu.

Gençlik ve Spor Kampı Buluşması

Biltes Koleji - Gençlik ve Spor Kampı Buluşması

2017-2018 eğitim öğretim yılının sona ermesi ile karnelerini alan Biltes’liler Gençlik ve Spor Kampı’nda buluştu. Balıkesir Ören’de yer alan tatil köyünde yapılan kampta futbol, basketbol, plaj voleybolu, yüzme, tenis ve daha birçok spor etkinliği gerçekleştiren öğrencilerimiz keyifli kamp süreci geçirdiler.

Biltes’te Kep Atma Heyecanı

Biltes Koleji - Biltes'te Kep Atma Heyecanı

2017-2018 eğitim öğretim yılı Özel Biltes Koleji 8. Sınıf öğrencilerimizin mezuniyeti  okul idarecileri, öğretmenler ve ailelerin katılımı ile gerçekleştirildi. Dereceye giren öğrencilerimiz sahneye davet edilerek öğretmenleri tarafından plaket verildi. Duygusal anların yaşandığı tören kep atma seremonisi ile son buldu.