DANS KULÜBÜ: Öğrencilerin ritim duygularını geliştirmek, özgüvenlerini arttırmak ve yeteneklerini keşfetmelerine fırsat verebilmek adına keyifli zaman geçirdikleri dans kulübünde aynı zamanda bedensel koordinasyonlarını sağlamaları adına vücutlarını esnetme ve güçlendirme egzersizleri yapılmaktadır. Dans kulübünde öğrenciler müzik eşliğinde, yaş gruplarına uygun olarak farklı dans stilleri öğrenmektedirler.

YOUNG ACTORS KULÜBÜ: Young actors kulübünde öğrencilerimizle yaratıcılıklarını ortaya çıkarabilecek; rol oynama, doğaçlama, dramatizasyon teknikleri eşliğinde drama çalışmaları yapılmaktadır. Aynı zamanda, kukla,  maske, keçeden oyuncak yapımı çalışmaları ile hayalleriyle ince motor kas gelişimi desteklenmektedir. Günümüzün en popüler hobisi olan cupcake ve kurabiye atölyelerini yaratıcı drama ile birleştirip kurabiye kahramanlar atölyesi olarak Biltes Koleji öğrencilerimize yaptırılmaktadır.

DA VİNCİ KULÜBÜ: Kulübümüz öğrencilerin yaratıcılıklarını geliştirerek onlara güzeli görmeyi ve estetik bakış acısını kazandırır. Ayni zamanda farklı materyaller kullanarak ince motor becerilerini geliştirir. Yerli ve yabancı sanatçılardan örnekleri inceleyerek sanatsal açıdan genel kültürlerinin gelişimini sağlar.

MODA TASARIMI KULÜBÜ: Moda tasarımı, kıyafet ve çeşitli aksesuarlar oluşturmayı barındıran bir ifade biçimidir. Kulübümüzde kıyafet çizimleri, boyama şekilleri, estetik duruş gibi konular başlıca olmak üzere temel moda eğitimi verilir. Geçmişten günümüze değişen moda hakkında incelemeler ve örnekler yapılır. Ünlü modacıların çalışmaları incelenir.

ALGORİTMA VE KODLAMA: Kodlama, çocuklara erken yaşta algoritmik düşünme becerilerini kazandırarak, yaratıcı düşünmeleri ve problem çözmelerini sağlar. Sistematik ve alternatif düşünme becerisini geliştirirken, olaylar arasındaki bağlantıyı görmeyi de kolaylaştırır. Kulübümüzde amacımız öğrencilere hem eğlenceli hem de öğretici şekilde kodlamayı öğretmektir.

WEB TASARIM: Kullanıcının görünen yüzü olan web siteleri, sadece bilgi edinmemize değil bilgi yaratma ve yayma amacıyla da insanlığa faydalı olmaktadır. Kulüp dersimizin amacı HTML kodlarını kullanarak temel web tasarım becerilerini kazandırmak ve web sitesi yapabilecek düzeye erişmelerini sağlamaktır. Öğrenciler kodlamanın temeli olan HTML kodlarını kullanarak web sitelerini oluşturabilme, yanlış kod bloklarını bulabilme, kontrol etme gibi yetileri kazanırlar.

BEAUTIFUL MIND KULÜBÜ:  Beautiful Mind kulübünde öğrencilerin sahip oldukları zekâ potansiyellerinin farkına varmalarının sağlanması, sahip oldukları potansiyelin geliştirmesi; karşılaştıkları problemler karşısında orijinal ve yeni çözüm yolları geliştirmesi, pratik düşünmesi, sorun durumunda doğru kararlar verebilmesi gibi bir dizi beceri ve yeterliliklerin geliştirmesi amaçlanmaktadır. Bu amaç doğrultusunda Akıl Oyunları Kulübü, öğrencilere sırayla oynama, takım olma, stratejik düşünme, ileri görüşlülük ve matematik becerisi gibi birçok beceri de kazandırmaktadır.

RHYTHM KULÜBÜ: Müziğe ilgi duyan öğrencilerimizin ksilofon, tef, davul, marakas, bongo, çelik üçgen, khon, cabasa ve claves gibi vurmalı çalgılar kullanarak, tartım, senkron, ritm ve melodi yaratmaya yönelik yeteneklerini geliştirmeyi ve öğretmeyi amaç edinmektedir.

GOLF KULÜBÜ: Mini golf özel olarak yapılmış parkurlarda kendisine ait özel sopalarla ve küçük sert topla oynanan bir oyundur. Amacı parkuru en az vuruş yaparak tamamlamaktır. Fiziksel ve duygusal anlamda olumlu gelişimin en önemli anahtarlarından biri mini golftür. Mini golf oynamak oldukça eğlencelidir. Çocuklar başarılı atış yaptıkça özgüveni artar, fiziksel aktivite sayesinde stres seviyeleri azalır.

BUZ PATENİ: Buz pateni kulübümüzde temel kayma eğitimi verilmektedir. Koordinasyon, denge eğitimi yarar sağlamaktadır. Çeşitli oyunlar ile dersimizde öğrencilerimiz eğleniyor aynı zamanda. Oyun esnasında farkında olmadan da çok şey öğrenebiliyorlar.

SATRANÇ KULÜBÜ: Disiplinli çalışma, dürüstlük ve sağlam ahlak değerlerine dayanan, karşılıklı saygı ve centilmenlik içeren ve sistematik düşünceyle stresle mücadeleyi öğreten spor branşının kulübüdür.

SPORTİF OYUNLAR KULÜBÜ: Öğrencilerimize sporu sevdirirken yeteneklerini ön plana çıkartıp uygun kulüplere yönlendirmek temel amacımızdır. Bunun yanında fiziksel ve psikolojik açıdan gelişimlerini geliştirmek ve hayatları boyunca sporun içerisinde yer almalarını sağlamaktır.

BASKETBOL-VOLEYBOL KULÜBÜ: Öğrencilerimizin fiziksel,psikolojik,sosyal ve kültürel seviyelerini geliştirmekle birlikte grup içerisinde uyumlu ve yardımlaşma duygusunu artırmak temel amaçtır. Bunun yanında sporu sevdirmek ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak hayatları boyunca sağlıklı ve topluma yararlı bireyler yetiştirmektir.

ENGLISH LIVE CLUB: İngilizce kulübümüzde drama çalışmaları, şarkı, canlandırma ve mini skeçler yapılmaktadır. Tüm bu çalışmalar öğrencilerin İngilizce dil becerilerini ve özellikle konuşma becerisini geliştirmek üzerine planlanmıştır.

DESTINATION – IMAGINATION CLUB: Kulübümüz yarışma konseptlidir. Bu kulüpteki öğrenciler kendilerine verilen yedi projeden bir tanesini seçerek başından sonuna o projeyi hayata geçirmekle sorumludurlar. Bitirilen proje önce il bazında okullar arasında daha sonra şehirlerarasında ve finallere kalındığı takdirde yurt dışında ülkemizi temsil edecek proje olarak planlanmaktadır. Tüm çalışmalar İngilizce yapılmaktadır.

SCIENCE KULÜBÜ: Science kulübünde öğrencilerimizle eğlenerek ve merak ederek birbirinden farklı konularda deneyler yapmaktayız. Ve bu deneyleri fen laboratuvarımızda çeşitli materyaller kullanarak gerçekleştirmekteyiz. Aynı zamanda küçük kas gelişimlerini desteklemek adına gerçekleştirdiğimiz deneylerle ilgili olarak etkinlikler yaparak keyifli dakikalar geçirmekteyiz.