Atölyemizin hedefleri; öğrencilerimize kendi potansiyellerini göstermek, karşılaştıkları problemler için özgün çözüm yolları üretmelerini sağlamak, proje odakları düşünme becerileri geliştirmek ve onlara aktif bir kişilik kazandırmaktır. Zeka ve Akıl Oyunları Atölyesi sistematik düşünmeyi sağlayan bir eğitim metodudur. Bu atölyede geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın stratejik düşünme, mantık yürütme, problem çözme, analitik düşünme becerilerine katkı sağlanmakta, burada kazandığı becerileri günlük faaliyetlerinin her adımında kullanabilecekleri bir bakış açısı kazandırılmaktadır. Atölyemize katılan her öğrencimizin sahip olduğu ve kazanacağı bilgiler ile hayal gücünü doğru şekilde organize edebilme becerisi elde edebilmesi hedeflenmektedir.