Biltes Koleji Yabancı Dil Programı

Öğrencilerimizin dili mümkün olduğunca etkin kullanmayı öğrenmeleri önemlidir. Bu, anadilleri için de İngilizce kadar çok geçerlidir. Cumartesi günleri - Biltes Dil Günümüzde - ebeveynlerimizin çocuklarına ya İngilizce (eğer zorlayıcı buluyorsa) ücretsiz ekstra yardım, ya da başka bir yabancı dil öğrenmek için Fransızca, Almanca, Rusça ve İspanyolca fırsatı sunuyoruz!

Dil öğretmenlerimiz dersleri ilginç ve etkili olacak şekilde sürekli eğitimli ve öğretim becerilerini geliştirmeye özendirilmektedir. Biltes personeli için, çocuklarımızın sadece bir dilin dilbilgisini öğrenmeleri yeterli değildir, bu bilgiyle testleri geçirebilirler. Onların konuşmasını, anlamasını, okumasını ve yazmasını istiyoruz. Bu nedenle, öğrencilere İngilizce için Cambridge Üniversitesi, Fransızca için İttifak Francaise, Almanca için Goethe Enstitüsü, İspanyolca için Institudo Cervantes ve Rusya Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen dil sınavlarına girmeleri önerilir. Çocuklar, bu testlerdeki yeterliliklerini gösteren belgeler alırlar.

Öğrencilerimiz Biltes'in Fransa, Almanya, İspanya ve Rusya'da yaz kamplarına katılabilir bu dillerde çocuklar için değişim programları vardır. Bu ülkelerdeki uluslararası okullarla ortaklıklar kuruyoruz, böylece öğrencilerimiz dijital medyayla yurtdışındaki muhataplarıyla iletişim kurabilir ve değişim programlarına katılabilirler.