Ortaokul Eğitim Programı
  • Okullarımızda sınavlar, Milli Eğitim Bakanlığınca belirlenen yönergelere uygun olarak yapılır.
  • Bu geleneksel değerlendirme yöntemlerinin yanı sıra öğrencilerin sınıf içerisindeki ve dışındaki performansları, proje çalışması, ödev ve sosyal ve sportif etkinliklere katılmak yoluyla yakından izlenmektedir. Bunlar okul notlarına katkıda bulunur.
  • Öğrencilerimizi TEOG gibi ulusal sınavlara hazırlamak ve test tekniklerini geliştirmek için KTT ve TEOG sınavları perşembe ve cuma günleri okulda yapılır.
  • Sınavlar optik okuyucular tarafından kontrol edilir ve sonuçlar aynı gün öğrencilerle paylaşılır.
  • Bunları web sitemizde de ebeveynlerle paylaşıyoruz.
  • Öğrencilerin zorluk çektiği konularda öğrencilere yardım etmesini sağlamak için okul sonrası bir çalışma programımız bulunmaktadır.

Eğer başarı planlamıyorsak başarısız oluruz. Bu nedenle Biltes, öğrencileri için mantıklı fakat zorlu hedefler belirlemektedir. Başarı bir rastlantı değildir ve Biltes, tüm öğrencilerimizin mükemmel olmasını sağlamak için yapılandırılmış kurslar ve okul sonrası iyileştirme programları sunmaktadır.