Biltes Koleji İlkokul Eğitim Programı

Okuma, bizi başka dünyalara götürebilir. Bize yalnız olmadığımızı gösterebilir. Bize bilgi verebilir ve daha fazla bilgi edinmemize ilham verebilir. Basılı sayfadan mı yoksa bir ekrandan mı okumak istediğimiz önemli değil. Önemli olan okumaktır, çünkü bu beceri diğer önemli becerilerin geliştirilmesine zemin hazırlar: yazma, eleştirel düşünme ve çok daha fazlası.

Biltes Koleji olarak çocukları evde ve okulda hem Türkçe hem de İngilizce okumaya davet ediyoruz. Ayrıca, burada ebeveynlerle güçlü bir ortaklık kurmaya çalışıyoruz. Öğrencilerin okumalarına dayanan projeler yapmalarını, ilgili materyalleri araştırmalarını ve çalışmalarını sınıflarının geri kalanına sunmalarını rica ediyoruz. Ebeveynler bu konuda bizi destekleyebilir!