Bilim:

Çocuklarımız doğaları gereği araştırma ve keşfe ilgi duyarlar. Bu nedenle, Biltes'te öğrencilerimize sadece teorik bilgi sunmamakta, merakla dolu ilgilerini karşılamak ve kitaplarda öğrendiklerini günlük yaşama uygulamak yoluyla öğrenmelerini teşvik ediyoruz.

Teknoloji:

Dijital medya teknolojisi, öğrencilerin aktif öğrenme süreçlerini kullanmaları için fırsatlar sağlamak için tüm müfredatta yer almaktadır. Bu sayede öğrencilerimiz daha hızlı bilgi bulabilir ve öğrenmelerini hızlandırabilirler.

Eğitim:

Eğitim programımız çağın birçok felsefesinden esin kaynağı alır. En önemli hedeflerimizden biri, çocuklarımızın kendileri için öğrenmelerine, karar vermelerine ve kendi kendini kontrol etmelerine yardımcı olmaktır. Toplumda insan değerlerinin rolü çok büyüktür. Bunun önemli bir unsuru, erken yaşta aile ortamı ile başlar ve okul yıllarında devam eder. Zihniyet, değerler, anlayış ve gelişim yetenekleri henüz olgun olmadığından, küçük çocuklar kendi değerlerini oluşturamazlar. Bunlara okulda eğitim yoluyla ulaşılıyor. Bu nedenle, çocuklarımızın bu yaşta her zaman doğru değerlerle ilişki kurmalarını sağlamak zorundayız.

Sanat:

Öğrencilerimiz kendilerini ifade edebilme ve yaratıcı becerilerini sanat atölyelerine uygulayabilme imkânı buluyorlar. Kendi çalışmalarını çeşitli medya ve materyallerde tasarlama şansı verilir. Ayrıca sanat alanındaki diğer konuları kendi sanatlarına entegre etmeyi ve sanat atölyesinde vaktiyle kendi ve diğer kültürlerini keşfetmeyi öğrenirler.

Kampüsümüz:

Kemerburgaz kampüsümüz, çocuğunuzu başarılı kılacak tüm bileşenleri bir araya getiriyor. Aydınlık ve davetkar bir ortamda yer alan son teknoloji ürünü ve yaş açısından uygun mobilyalarla mükemmel tesisler sağladık. Sanat, bilim ve diğer okul konularına ayrılmış belirli alanların yanı sıra geniş bir oyun alanı da bulunmaktadır.

Bununla birlikte, Biltes Koleji'de bir adım daha ileri gittik. Kampüsümüzü çocuklarımızın pozitif enerji akışını destekleyen bir ortama dönüştürdük. Ve okulumuzdaki bu enerji, Feng Shui'nin 5.000 yıllık öğretisine göre evrenle uyumludur. O zamanda yazılmış bir şiirden bir alıntı:

"Rüzgarlar vahşi Güneş sıcak Su berraktır Ağaçlar yeşil. "

"Rüzgar" ve "su" olarak tanımlanabilen Feng Shui, doğada var olan evrensel yaşam enerjisinin yollarını, aslında her yerde yaşadığımızı gösteren bir Çin öğretimidir. Bu felsefe, başarı, sağlık, servet, mutluluk, şans ve enerji elde etmemize yardımcı olur. Bu öğretiye göre, daha mutlu yaşamak için hayatımıza, mutlu ilişkiler kurduğumuz, kendimizi geliştirme ve hedeflerimize ulaşmak için yalnızca doğanın enerjisiyle uyumlu bir yolculuk yapmamız lazım.

Dış alanı 2130 metre olan 3.000 metrekarelik kapalı alana sahip kampüsümüz, çocuklarımızı çevreyle daha uyumlu hale getirmek ve böylece daha başarılı yapmak için tasarlandı. Bu, çocukların hayati enerjilerini arttırarak, hayallerindeki ilimlerin doğadan esinlenerek okulda gerçekleşmesini sağlarlar.

Gerçeğe doğru bir adım düşleyin!